John Chong-KL-V1-MAL

Daftar & Tempah Tempat Duduk Anda Kemasukan adalah PERCUMA tetapi tempat duduk terhad kepada 40 orang sahaja.

Catat Tarikh Kursus Dalam Kalendar Anda Sila catat maklumat kursus termasuk tarikh dan masa supaya anda tidak terlepas

Kursus 3 Jam Kursus ini akan berlangsung dari jam 2pm sehingga 5pm bergantung kepada sesi soal jawab.

Apa Yang Anda Akan Belajar Di Kursus Ini:

 • Bagaimana para pelabur dari Malaysia boleh miliki dan uruskan hartanah di Amerika Syarikat dengan hanya menggunakan servis online yang mudah diakses supaya anda tidak perlu keluar daripada Malaysia!  
 • Bagaimana anda boleh flip atau jual semula harta yang sama untuk jana keuntungan yang lebih tinggi dalam masa beberapa minggu!  
 • Di mana anda boleh mencari hasil sewa di Amerika Syarikat yang boleh dipercayai dan berlipat ganda lebih tinggi daripada hasil sewa di Malaysia.  
 • Mengapa pasaran hartanah tempatan (Malaysia, Singapura, dll) sangat mahal untuk kebanyakan rakyat Malaysia untuk melabur dan kembangkan portfolio hartanah mereka.  
 • Checklist untuk menilai, memilih hartanah yang paling sesuai dengan matlamat pelaburan anda serta langkah-langkah penting yang anda perlu lakukan sebelum membuat keputusan untuk melabur.  
 • dan banyak lagi...

Apa Kata Orang Lain Tentang Kursus Ini

Azmi, Pelabur Hartanah Tempatan  

"Ia adalah pengalaman berharga buat saya kerana saya telah banyak belajar tentang dunia pelaburan hartanah AS di mana saya telah peroleh gambaran yang jelas tentang peluang-peluang pelaburan berpotensi tinggi yang sedia ada dalam dunia pelaburan hartanah AS." 

Eyqa & Joe, SugarScarf

"Ramai lagi di Malaysia yang masih belum tahu tentang cara labur hartanah ini yang memang popular di Amerika Syarikat. Selepas sertai kursus ini, minda kami terbuka lebih luas di mana kami telah belajar bagaimana untuk membuat kajian yang betul untuk buat keputusan pelaburan yang tepat." 

Raymond, Ejen Harta Tanah Senior

"Dalam Malaysia, kita sering mencari hartanah yang ditawarkan pada kadar 20%, 30% dan ada juga 35% di bawah harga pasaran. Oleh it, selepas saya hadirkan diri ke kursus ini, mempelajari bagaimana untuk melabur dalam pasaran hartanah US di bawah 90% harga pasaran memang menakjubkan!"

Kursus Ini Direka Khas Untuk

 • Para pelabur tempatan yang sedang mencari peluang-peluang pelaburan yang selamat dan dikawal selia di luar Malaysia.  
 • Dengarkan terus daripada pelabur hartanah berpengalaman (bukan hanya sekadar teori) dan belajar bagaimana anda perlu uruskan pelaburan hartanah pertama anda di luar negara.
 • Para pelabur yang sudah ada pengalaman dan ingin kembangkan portfolio hartanah mereka dalam pasaran Amerika Syarikat tetapi tidak tahu bagaimana caranya.  
 • Anda ingin mendalami pelbagai cara untuk jana untung yang sah di sisi undang-undang dari pelaburan hartanah AS - dengan cara jual balik (flipping) untuk pulangan cepat atau pendapatan sewa pasif jangka panjang.
 • Newbies yang ada sedikit pengalaman atau tiada pengalaman langsung dalam pelaburan hartanah tetapi ingin mula melabur.
 • Anda masih baru lagi dalam dunia pelaburan dan lebih selesa dengan kaedah pelaburan hartanah yang berisiko rendah dan memerlukan komitmen yang minima.

Sila pilih sesi pilihan anda:

 • 27 Ogos 2019 (Selasa), 2:00pm - 5:00pm
 • 27 Ogos 2019 (Selasa), 8:00pm - 10:30pm

 

Lokasi: Pusat Dagangan Phileo Damansara 1, Block B, Unit 701, No. 9, Jalan 16/11, Off Jalan Damansara, 46350 Petaling Jaya, Selangor  

✆ 603-7932-1981 ✉ malaysia@summitasia.com 

Nota: Tempahan siapa cepat dia dapat. Penganjur mempunyai hak untuk menolak sebarang walk-in tanpa pendaftaran terdahulu jika tempat duduk seminar penuh. Daftar sekarang untuk mendapatkan tempat duduk anda. Mesej e-mel / mesej pengesahan yang mengandungi butiran kursus akan dihantar kepada anda apabila anda telah berjaya mendaftar.


Pengajar Kursus Utama: John Chong Pelabur Hartanah di Amerika Syarikat

John Chong telah mengembangkan portfolio pelaburan hartanahnya ke Amerika Syarikat dengan melaksanakan strategi yang diajar kepadanya oleh pelabur hartanah profesional Rauf Said. Sejak itu beliau telah berjaya peroleh beberapa hartanah di Amerika Syarikat yang bernilai lebih kurang 600K US Dollar dalam tempoh setahun.


Pengajar Kursus: Rauf Said Pelabur Hartanah Yang Dihormati, Pengasas & Ketua Strategi Pelaburan Di Noble Sky Group Of Companies Rauf Said berunding dan melatih para pelabur individu. Beliau juga bekerja dengan dana kekayaan berdaulat dan pelanggan-pelanggan berinstitusi dengan memberikan khidmat nasihat mengenai pelaburan, terutamanya yang berhubung rapat dengan pelaburan hartanah Amerika Syarikat. Rauf telah berkhidmat di Singapura, Malaysia dan Amerika Syarikat untuk memastikan syarikatnya iaitu Noble Sky Group of Companies dapat mewujudkan, menyelaraskan dan menyampaikan ilmu serta pandangan-pandangan yang berimpak tinggi mengenai pasaran hartanah dan pelaburan.